Η Εταιρία

Καλωσήλθατε στην Grassmarket!  Το νέο e-shop για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία κηπουρό και αγρότη. 

Η Grassmarket είναι μία μεγάλη γεωπονική αγορά που ανανεώνεται συνεχώς με προϊόντα και είδη για τον κήπο, αλλά και τις αγροτικές καλλιέργειες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές. Δημιουργήθηκε από μία δυναμική ομάδα έμπειρων γεωπόνων με τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον χλοοτάπητα και στους σπόρους, τη θρέψη φυτών και τη φυτοπροστασία, τόσο στον αστικό όσο και στον αγροτικό τομέα. 

Σε μία εποχή που όλοι αναζητάμε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση σε μία πιο οικονομική και προσιτή εκδοχή, η παρουσία μας στον διαδικτυακό χώρο έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό. 

 

Κυρίως όμως θέλουμε και προσπαθούμε να σας εξυπηρετούμε άμεσα, ανθρώπινα και φιλικά!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γνωρίστε τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία δεν βρείτε στις σελίδες μας.  Είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Y.Γ. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, φροντίζουμε να υπάρχει πάντα stock από τα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην εξαιρετική περίπτωση που ζητήσετε κάποιο προϊόν αναρτημένο στους καταλόγους μας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προτείνοντάς σας κάποιο παραπλήσιο και οπωσδήποτε θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα μπορούμε να σας το διαθέσουμε ξανά.