Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας. 

2. Με ΚΑΤΑΘΕΣΗ στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς::

Η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα (μέσω Paypal) είναι υποχρεωτική στην περίπτωση παραγγελίας έτοιμου χλοοτάπητα  ή προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους που μεταφέρονται με πρακτορείο – μεταφορική εταιρία. Είναι επίσης απαραίτητη στην περίπτωση παραλαβής από την έδρα μας, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα, ο πελάτης επιβαρύνεται με το σύνολο των τραπεζικών εξόδων.
Αμέσως μετά την κατάθεση, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής, προκειμένου να αποστείλουμε την παραγγελία σας.  Μην αμελήσετε να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας, στην περίπτωση που δεν λάβουμε την πληρωμή σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται.

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

►  Έτοιμος Χλοοτάπητας
 Για παραγγελίες έτοιμου χλοοτάπητα ή παραγγελίες που περιλαμβάνουν το προϊόν αυτό, σε οποιαδήποτε ποσότητα, ΔΕΝ ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής και το ποσό της χρέωσης μαζί με το κόστος των μεταφορικών (όπου αυτό προβλέπεται) θα πρέπει να προκαταβάλλεται στο σύνολό του με τραπεζική κατάθεση ή μέσω Paypal.
Η πληρωμή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 09.00 π.μ. της προηγούμενης ημέρας από την συμφωνηθείσα ημερομηνία παράδοσης, προκειμένου να κοπεί ο χλοοτάπητας στον αγρό παραγωγής, ο οποίος για ευνόητους λόγους μετά την κοπή δεν ακυρώνεται και δεν επιστρέφεται εκτός αν προκύπτει αποδεδειγμένη ελαττωματικότητα ή βλάβη του προϊόντος, ευθύνης της εταιρείας.