Τρόποι Αποστολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:

►  ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με COURIER / ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες). Ο τρόπος αυτός αφορά σε παραγγελίες που το συνολικό βάρος και ο όγκος των προϊόντων επιτρέπει την αποστολή τους μέσω courier.  Οι παραδόσεις γίνονται στην έδρα του πελάτη, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση της εταιρείας courier μαζί σας, για να καθορίσετε την ακριβή μέρα και ώρα παράδοσης.

Οι χρεώσεις ξεκινούν από 3€ για παραγγελίες συνολικού βάρους έως 3 κιλά και αυξάνονται για κάθε επιπλέον κιλό κατά 0,5 έως 1€ ανάλογα με το επιπλέον βάρος.:

Η Grassmarket έχει το δικαίωμα να αποστείλει με άλλο τρόπο μεταφοράς (π.χ. πρακτορείο), και με την αντίστοιχη χρέωση, παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους ή όγκου,  τις οποίες η εταιρία Courier δεν δύναται να εκτελέσει

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος μεταφορικών, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας από την έδρα μας, στην Ηλιούπολη, Αττικής. Σε αυτήν την περίπτωση η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη.


►  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1. Με COURIER / ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες), Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στην έδρα του πελάτη, εκτός από τις περιπτώσεις απομακρυσμένων ή δυσπρόσιτων περιοχών όπου η παράδοση γίνεται στο κοντινότερο τοπικό κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών.  Εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί να γίνει παράδοση και σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή κατόπιν συνεννόησης και με έξτρα χρέωση την οποία επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι χρεώσεις ξεκινούν από 3,5€ για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 3 κιλά σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας (χερσαίοι προορισμοί) και από 4€ (μέχρι 3 κιλά βάρος) σε περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας (νησιωτικοί προορισμοι).  Οι χρεώσεις αυξάνονται για κάθε επιπλέον κιλό κατά 0,5 - 1€ ανάλογα με το επιπλέον βάρος.

2.  Με ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (παράδοση σε 2-5 εργάσιμες ημέρες). Για την Επαρχία, συμφέρει καλύτερα ο τρόπος αυτός, ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου.  Ο πελάτης παραλαμβάνει από την έδρα του πρακτορείου στην περιοχή του. Η παράδοση στην έδρα του πελάτη και το κόστος αυτής, γίνεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο, εφ'όσον ζητηθεί.

Αναλυτικά οι χρεώσεις

Για προϊόντα βάρους 0-10 kgs, η χρέωση είναι 5€
Για προϊόντα βάρους 10-15 kgs, η χρέωση είναι 6€
Για προϊόντα βάρους 15-20 kgs, η χρέωση είναι 7€
Για προϊόντα βάρους 20-25 kgs, η χρέωση είναι 8€
Για προϊόντα βάρους 25-50 kgs, η χρέωση είναι 9€
Για προϊόντα βάρους 50-100 kgs, η χρέωση είναι 10€
Η εξόφληση με Αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη

Για προϊόντα βάρους άνω των 100 κιλών, το πρακτορείο χρεώνει κατόπιν συνεννόησης και πληρώνεται κατευθείαν από τον πελάτη.


►  Ειδικά για τον Έτοιμο Χλοοτάπητα