Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας από επιλεγμένες ποικιλίες γκαζόν και από τα πιο δημοφιλή μίγματα σπόρων για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας. Καλλιεργείται, αναπτύσσεται και κόβεται με την κατάλληλη επιστημονική τεχνογνωσία, μεταφέρεται σε ρολά και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε κατάλληλα προετοιμασμένο έδαφος, προσφέροντας άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα σε ιδιωτικούς κήπους, πάρκα και δημόσιους χώρους, γήπεδα κλπ.

Ο έτοιμος χλοοτάπητας παραδίδεται σε παλέτα  50 τεμαχίων (50 τ.μ.).  Οι διαστάσεις των ρολών του χλοοτάπητα είναι: 0,40 μ. Χ 2,50 μ. και πάχος 1,5 εκ - 2,5 εκ.

  • Οι τιμές είναι ανά τετραγωνικό μέτρο και  περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.  
  • Η ελάχιστη παραγγελία για ΟΛΗ την Ελλάδα είναι 10 τ.μ. και ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

            Αττική: 

            α) Οι παραγγελίες μεταξύ 10 - 29 τ.μ. παραδίδονται ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ Μεταφοράς ΜΟΝΟ σε προκαθορισμένα        

                  ΚΕΝΤΡΑ ΚΗΠΟΥ στην Αττική κατόπιν συννενοήσεως.

            β) Οι παραγγελίες από 30 τ.μ. και πάνω παραδίδονται ΟΠΟΥ επιθυμεί ο πελάτης.

            Επαρχία:

            α) Οι παραγγελίες σε πρακτορεία μεταφορών για παραδόσεις επαρχίας έχουν έξοδα μεταφορικών 20€ (αν είναι λιγότερο από 20 τ.μ.)

  • Υπάρχει χρέωση ανά παλέτα 5€ ανά  τεμάχιο. Η παλέτα αντιστοιχεί σε ποσότητα μέχρι 50τ.μ.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής, η μεταφορά  επιβαρύνεται ΜΟΝΟ με το κόστος πρακτορείων, το οποίο διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η Grassmarket συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μεταφορών της Επαρχίας και σας εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές μεταφοράς.  Σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς μέσω πρακτορείου.

Εξειδίκευση Αναζήτησης