Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας από επιλεγμένες ποικιλίες γκαζόν και από τα πιο δημοφιλή μίγματα σπόρων για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας. Καλλιεργείται, αναπτύσσεται και κόβεται με την κατάλληλη επιστημονική τεχνογνωσία, μεταφέρεται σε ρολά και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε κατάλληλα προετοιμασμένο έδαφος, προσφέροντας άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα σε ιδιωτικούς κήπους, πάρκα και δημόσιους χώρους, γήπεδα κλπ.

Ο έτοιμος χλοοτάπητας παραδίδεται σε παλέτα  50 τεμαχίων (50 τ.μ.).  Οι διαστάσεις των ρολών του χλοοτάπητα είναι: 0,40 μ. Χ 2,50 μ. και πάχος 1,5 εκ - 2,5 εκ.

  • Οι τιμές είναι ανά τετραγωνικό μέτρο και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.  
  • Για παραδόσεις εντός Αττικής και για ποσότητα 20 τ.μ. και άνω ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.  Για παραγγελίες μικρότερες των 20 τ.μ., η μεταφορά στον χώρο σας επιβαρύνεται με 10€ ανά παραγγελία.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής, η μεταφορά  επιβαρύνεται ΜΟΝΟ με το κόστος πρακτορείων, το οποίο διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η Grassmarket συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μεταφορών της Επαρχίας και σας εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές μεταφοράς.  Σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς μέσω πρακτορείου.

Εξειδίκευση Αναζήτησης