Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος Χλοοτάπητας

Έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας από επιλεγμένες ποικιλίες γκαζόν και από τα πιο δημοφιλή μίγματα σπόρων για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας. Καλλιεργείται, αναπτύσσεται και κόβεται με την κατάλληλη επιστημονική τεχνογνωσία, μεταφέρεται σε ρολά και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε κατάλληλα προετοιμασμένο έδαφος, προσφέροντας άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα σε ιδιωτικούς κήπους, πάρκα και δημόσιους χώρους, γήπεδα κλπ.

Ο έτοιμος χλοοτάπητας παραδίδεται σε παλέτα  50 τεμαχίων (50 τ.μ.).  Οι διαστάσεις των ρολών του χλοοτάπητα είναι: 0,40 μ. Χ 2,50 μ. και πάχος 1,5 εκ - 2,5 εκ.

  • Οι τιμές είναι ανά τετραγωνικό μέτρο και  περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
  • Ο χλοοτάπητας εξοφλείται μία ως δύο εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή του.
  • Η ελάχιστη παραγγελία για ΟΛΗ την Ελλάδα εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ είναι 20 τ.μ. 
  • Αττική: 

            α) Οι παραγγελίες ως 40 τ.μ. παραδίδονται με χρέωση 0,70 ευρώ / τμ. ΜΟΝΟ σε προκαθορισμένα        

                  ΚΕΝΤΡΑ ΚΗΠΟΥ στην Αττική κατόπιν συννενοήσεως.

            β) Οι παραγγελίες από 40 τ.μ. και πάνω παραδίδονται ΟΠΟΥ επιθυμεί ο πελάτης ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ                                   ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

           γ) Η μεταφορά προς ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΣΟΥΝΙΟ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ και από ΜΕΓΑΡΑ εώς ΚΟΡΙΝΘΟ                      είναι 0,60 ευρώ / τ.μ.                          

  • Υπάρχει χρέωση ανά παλέτα 6€ ανά  τεμάχιο. Η παλέτα αντιστοιχεί σε ποσότητα μέχρι 50τ.μ.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής, η μεταφορά  επιβαρύνεται ΜΟΝΟ με το κόστος πρακτορείων, το οποίο διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η Grassmarket συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μεταφορών της Επαρχίας και σας εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές μεταφοράς.  Σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς μέσω πρακτορείου.

Εξειδίκευση Αναζήτησης