Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)

Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)
Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές θαμνώδεις συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)
Κωδικός Προϊόντος: TRTH03
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 24,60€ / 5 τμχ.

Διαθέσιμες Επιλογές


* Συσκευασίες τριαντ.:Περιγραφή

Οι θαμνώδεις τριανταφυλλιές είναι οι πιο γνωστές και διαδεδομένες. Δίνουν τριαντάφυλλα με τέλειο σχήμα, λαμπερά χρώματα και μεγάλη περίοδο ανθοφορίας. Εφόσον τοποθετηθούν κατάλληλα, μπορούν να αναδείξουν ο,τιδήποτε (φυτό ή διακοσμητικό στοιχείο) περιβάλλουν ή βρίσκεται κοντά τους. Μπορούν να φυτευτούν μία μία ή πολλές μαζί συνθέτοντας εντυπωσιακά παρτέρια. Διατίθενται σε συσκευασίες των 8, 12 και 24 τμχ.

Για να δημιουργήσουμε όμορφα παρτέρια με τριανταφυλλιές, καλό είναι να έχουμε στο νού μας τα εξής:

  • Χρησιμοποιούμε μία μόνο ποικιλία, οι πολλές ανακατωμένες ποικιλίες δεν θα δώσουν αξιόλογο αποτέλεσμα.
  • Ένα στοιχειώδες παρτέρι είναι 3 τριανταφυλλιές της ίδιας ποικιλίας, η μία κοντά στην άλλη.
  • Σε μεγάλα παρτέρια μπορούμε να φυτέψουμε 2 ή περισσότερες ποικιλίες αλλά ξεχωριστά τη μία από την άλλη. Σε πολλές περιπτώσεις πετυχαίνουμε ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα φυτεύοντας την πιο ψηλή στο κέντρο και τη χαμηλότερη στην περιφέρεια του παρτεριού. Είναι καλό να μπαίνουν τρία φυτά από την ίδια ποικιλία  κοντά (50 εκ. φυτό από φυτό) και να αφήνουμε κενό μεγαλύτερο από 1 μέτρο,  ώστε να ξεχωρίζει η κάθε ποικιλία.
  • Για να δείξει το παρτέρι συμπαγές φυτεύουμε πυκνά, ώστε κατά την περίοδο της βλάστησης να μην φαίνεται η γη.
  • Η σωστή απόσταση φύτευσης είναι 40-50 εκ. φυτό από φυτό.
  • Γενικά οι πυκνές φυτεύσεις των τριανταφυλλιών ευνοούν και το πότισμα με σταγόνα, για οικονομία στο νερό και καλύτερα αποτελέσματα.

 


Σχετικά Προϊόντα