Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)

Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)
Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα) Τριανταφυλλιές αναρριχώμενες συσκευασμένες (διάφορα χρώματα)
Κωδικός Προϊόντος: TRAN02
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 24,60€  / 5 τμχ.

Διαθέσιμες Επιλογές


* Συσκευασίες τριαντ.:Περιγραφή

Οι τριανταφυλλιές αυτής της κατηγορίας έχουν θέση σε κάθε κήπο, προσφέροντας την τέλεια λύση για πέργκολες, αψίδες, τοίχους, φράχτες. Έχουν θεαματικά πλούσια ανθοφορία, ευχάριστο άρωμα, μεγάλη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα. Φροντίστε ώστε να τις βλέπει αρκετές ώρες ο ήλιος, ποτίζετε συχνά και λιπαίνετε τακτικά, μία φορά το μήνα, ώστε να ανθίζουν συχνότερα και περισσότερο.  Πωλούνται σε συσκευασίες των 8, 12 και 24 τμχ. διαφόρων χρωμάτων.

Για καλύτερα αποτελέσματα

...σε φράχτες:

  • Φυτεύετε σε απόσταση 50 εκ. από φυτό σε φυτό.
  • Κλαδεύετε κάθε χρόνο στο 0,5 ως 1 μ. ανάλογα με το ύψος του φράχτη που θέλετε να δημιουργήσετε.

...σε τοίχους

  • Τοποθετήστε ως υποστήριγμα ένα ξύλινο διακοσμητικό πλέγμα ή τεντώστε στον τοίχο οριζόντια σύρματα σε αποστάσεις περίπου 50 εκ. το καθένα.

...σε αψίδες

  • Είναι προτιμότερο να φυτέψετε μία τριανταφυλλιά σε κάθε κολώνα ώστε να αναρριχηθούν και από τις δύο μεριές και να στηριχθούν καλύτερα στο οριζόντιο μέρος της αψίδας
  • Αφήστε το πολύ 4 κλαδιά στην κολώνα για κάθε τριανταφυλλιά, ώστε να φωτίζονται επαρκώς.

Συμβουλή:

• Όταν φυτεύετε κάποια αναρριχώμενη τριανταφυλλιά φροντίστε ώστε ο λάκκος που θα ανοιχθεί να είναι αρκετά μεγάλος (40cm X 40cm).
• Το χώμα που θα βγάλετε δίπλα σ' ένα σωρό, αφού το εμπλουτίσετε με τύρφη ή φυλλόχωμα το ξαναρίχνετε (ένα μέρος) στο λάκκο και φυτεύετε πατώντας καλά και ποτίζοντας άφθονα. Μ' αυτό τον τρόπο η τριανταφυλλιά θα αναπτυχθεί καλύτερα και γρηγορότερα.
• Συνεχίστε τα συχνά ποτίσματα και τις μηνιαίες λιπάνσεις για να έχετε καλύτερη και πλουσιότερη ανάπτυξη και ανθοφορία.


Σχετικά Προϊόντα